TROLL BUTIKKENE

Troll består av  de 2 firmaene TROLL HUNDEFÔR AS og TROLL MUSHING AS med totalt 3 fysiske butikker og 1 nettbutikk, i tillegg til flere regionlager på fôr og mange forhandlere på både fôr og utstyr rundt omkring i Norge.

De 3 butikkenes utvalg vil variere etter butikkens størrelse og fasiliteter og det lokale kundegrunnlaget, men varer som finnes i "konsernet" kan skaffes og leveres på alle butikkene.

For mer informasjon om den enkelte butikken klikk her.
ANSATTE.

Her finner du mer informasjon om de ansatte i TROLL HUNDEFÔR AS og TROLL MUSHING AS.
Hvem som jobber hvor, litt om bakgrunnen deres, arbeids- og ansvars områder og kontaktinfo.
TEAM TROLL.
Trolls hundefôr har i alle år blitt utviklet og videreutviklet i et tett samarbeide med noen av Norges mest profesjonelle hundeeiere inne jakt og sledehund, så også i dag.

TEAM TROLL Sledehund - er et godt utvalg hundekjørere innen flere grener av hundekjøring. Selv om vi har noen rutinerte kjørere i stallen, så som Lena Boysen Hillestad som er den idrettsutøveren i Norge med flest VM-gull, uansett idrett, har vi i stor grad konsentrert oss om å hjelpe og støtte de unge og lovende kjørerne i miljøet.  

TEAM TROLL Fuglehund - består av flere av de fremste eiere og oppdrettere av fuglehund i Norge og Sverige, innen flere hunderaser. I denne gruppen er det samlet ufattelig mye kunnskap og erfaring omkring trening, avl, og fôring av hund.

FORHANDLERE i NORGE.

TROLL har et stort nett av forhandlere spredd ut over store deler av landet. Dette er engasjerte hundeeiere innen de fleste hundegrupperinger og består av både privatpersoner og registrerte firma.
I tillegg til forhandlerne har vi hovedlager i Oslo og Trondheim, samt flere regionlager som forsyner både forhandlere og storforbrukere. En forhandleroversikt finner du her.


Er du en hundeeier med over middels interesse for hund og med en bred kontaktflate?
I mange deler av Norge er vi fortsatt på jakt etter nye dedikerte forhandlere.
TROLL HUNDEFÔR i EU

TROLLs tørrfôr produseres i Sverige og fôret er derfor tilgjengelig både der og i enkelte andre EU land.
En full oversikt over hvor TROLL er tilgjengelig finner du ved å klikke her.

TROLL's dryfood are produced in Sweden and the Food is therefore available in Sweden and several other EU countries. A full overview on where TROLL are available you will find by clicking here.