TRENINGSVOGN / TRENINGSSYKKEL

Sparkesykkelen er et glimrende hjelpemiddel hvis du ønsker å trene 1-4 hunder på sommeren/høsten før båndtvangen blir opphevet. Antallet hunder du faktisk kan trene forran en slik sykkel vil naturlig nok være avhengig av din egen kontroll over hundene og sykkelen, størrelse og rase på hundene, sykkelens bremser, din egen og farkostens totalvekt, om du trener på vei eller sti, o.l.

Med en sparkesykkel har du mye av de samme fordelene som ved bruk av en vanlig sykkel.
Den største forskjellen er alikevell den at hvis hundene "tar med seg" sykkelen ut i grøfta, så trenger ikke du å bli med dit, da det jo er mye lettere å gå av en sparksykkel enn av en vanlig sykkel.

Se video av sparksykkel i bruk. Klikk her og du blir koblet om til YouTube der videoen ligger tilgjengelig. Klikk "tilbake" for å komme tilbake til denne siden etterpå.
                     PAWTREKKER                       KICKBIKE


Vogn brukes stort sett ved trening av 4 eller flere hunder. Antall hunder du kan trene forran ei vogn er naturlig nok avhengig av størrelsen/tyngden på vogna, og hvilket bremsesystem den er utstyrt med, men de største vognene tillater ofte trening av 14-16 hunder.

Troll har selv utviklet det som i øyeblikket fremstår som verdens mest komplette 4-hjulsvogn for trening/kjøring med hunder, Troll Cart Neiden. Med denne vogna kan du trene 14-16 hunder fra mandag til torsdag, for så å dra på fisketur på vidda fra fredag til søndag med 6-8 hunder.

Vogna er allerede brukt i en rekke tv-produksjoner så som "Ingen Grenser" med Lars Monsen, 71 grader Nord - kjendisversjonen og The Amazing Race på international tv.

Videoer av vogna på Youtube: 
The Amazing Race - http://www.youtube.com/watch?v=tbWv2OGhRyk&feature=related

Kristers testkjøring -  http://www.youtube.com/watch?v=wPcMnpeeBn8
 
Mer om TROLL CART NEIDEN.


TROLL HUNDEFÔR AS anbefaler som et minimum bruk av hjelm, beskyttelsesbriller og hansker ved trening med vogn eller sykkel!!!  


Pawtrekker Sparksykkel. Klikk på bildet fro mere info.Kickbike X-Country, klikk på bildet for mere infoEksempel på vogn for trening av hunder