Personvern

I TROLL tar vi våre kunders rettigheter og garantier seriøst.

Vi tar ansvar for alle de personopplysningen du oppgir til oss. De vil kun bli brukt til det intensjonen var, og det er å bruke de i forbindelse med kjøp i nettbutikken.

Du kan ta kontakt med TROLL for å finne ut hvilke personopplysninger om deg som er tilgjengelige, og kreve at opplysninger som er feil eller irrelevenate blir slettet. Obligatoriske opplysninger som blir innhentet er de som er nødvendige for å fullføre handelen. Frivillige opplysninger blir kun brukt til de formål som er forklart, og kan når som helst bli fjernet etter kundens ønsker.

Vi i TROLL kan på ingen møte gjøre endringer på en bestilling betalt med Visa/MasterCard som gjør beløpet som trekkes høyere enn det du som kunde har godkjent. Vi kan derimot ta bort produkter, endre bestilling, eventuelt gi rabatter slik at beløpet er det samme eller lavere.

Ved bruk av debet-/kredittkort på TROLL sine sider, er kjøpet trygt forvart gjennom SSL (Secure Sockets Layer), som er en standard for kryptering av informasjon mellom nettbutikk og bank. Dette er derfor ingenting vi i TROLL sitter og håndterer.