​TROLL i SVERIGE.

Med produksjons hos Doggy AB i Vårgårda er TROLLs tørrfôr og våtfôr tilgjengelig på det svenske markedet. Produksjon på en av verdens mest moderne fôrfabrikker sørger for at fôret holder en høy og jevn kvalitet, og at tilgjengeligheten er optimal.

Levering direkte fra fabrikken eller fra regionale lager gir konkurransedyktige priser og markedets beste fôringsøkonomi.
TROLL fremstår i dag som ett av de dominerende fôrmerkene innen norsk og svensk langdistanse hundekjøring både innen Nordisk Stil, Sprint, Mellomdistanse og Langdistanse. I tillegg er TROLLs tørrfôr høyt verdsatt i de aktive fuglehundmiljøene i både Norge og Sverige.

DISTRIBUTØRER og FORHANDLERE.
Etter en periode med bare en eksklusiv distributør av TROLLs foder i Sverige er vi nå på vei over til en løsning med 2-3 regionale distributører som håndterer salget av TROLL i Sverige. Hver av disse distributørene har så igjen flere kunder/återförsäljare. For en bedre oversikt over lokale forhandlere kan du ta kontakt med den enkelte distributør som er listet nedenfor her, eller med TROLL sentralt i Trondheim

Lennart Kjelsson - Trofast TROLL bruker gjennom mange år.

DRAGHUNDCENTER - Växelgatan 8, 826 40 Söderhamn
E-mail: draghundcenter@gmail.com
Web: www.draghundcenter.se
Facebook: Draghundcenter


ÅREDALENS HUND & HÄST- Rännberg 244, 830 15 Duved
E-mail: trudeaustvik@gmail.com
Web: www.arehundhast.se
Facebook:Åredalens Hund & Häst


TROLL HUNDFODER - Norge
E-mail: post@troll-hundefor.no
Web: www.troll-hundefor.no