3 X TROLL under NM Nordisk stil 2011.

For å handle i nettbutikken må du
registrere deg som kunde. Dette kan gjøres på forhånd ved å klikke på "Gå til Kasse" eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig epost-adresse. Vi leverer varer til hele Verden, men forsendelser utenfor Norge må håndteres manuelt på grunn av ekstra porto/frakt kostnader.
Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Kunden er selv ansvarlig for at riktig adresse og postnummer er oppgitt i profilen. Adresseendring gjøres på Min side. Registrert adresse vil være leveringsadresse, men det er mulig å legge inn alternativ adresse på levering om ønskelig.

Registrering;

  • Klikk deg inn på "Gå til kasse". Dette kan gjøres både før du begynner å handle eller når du er ferdig med å handle og skal gå til betaling.
  • Fyll inn alle nødvendige opplysninger og minimum de rubrikkene som er merket med rød stjerne. Telefonnummer/mobilnummer er ikke påkrevd men vil være til stor hjelp for oss hvis vi må ta kontakt med deg vedrørende ordre/levering.
  • Før du kan registrere deg må du lese igjennom og "klikke av" rubrikken for "Leveringsbetingelser. Glemmer du å gjøre dette før du trykker på "registrer meg" vil passordene av sikkerhetsmessige grunner måtte skrives inn på nytt før du kan klikke på "Registrer meg" igjen.
  • Etter at du har klikket på "Registrer meg" kommer det opp et nytt vindu med de opplysningene du har lagt inn. Les nøye igjennom å se at du ikke har skrevet noe feil, og trykk på "bekreft" hvis alt er riktig.

Etter registrering må du kanskje logge inn på nytt for å komme inn på kundeprofilen din.

NB!! Er du medlem av en klubb som vi har en avtale med, totalkunde hos Troll, eller forhandler av Troll Hundefôr og/eller utstyr ber jeg om at du sender oss en mail om dette etter at du har registrert deg.

Vi vil da gå inn og sortere kundenummeret ditt under den riktige prisgruppen, slik at det automatisk kommer opp priser i henhold til den avtalen du har. Dette gjelder kun for priser og bestilling av utstyr, og ikke for fôr. På grunn av fraktkostnader og volumkrav vil fôrprisene i nettbutikken ikke være  i henhold til avtalepriser.

For forhandlere og storforbrukere med faktureringsavtale kan fôr imidlertid bestilles i nettbutikken, men ordren vil da bli håndtert manuelt og sendt ut i henhold til vanlige rutiner. Fôrproduktene vil deretter bli slettet fra nettordren og fôret vil bli fakturert som vanlig.