FJÄLLRÄVEN Polar Parka
Produktnr.:
29361
Enhet:
stk
Moms-sats:
25,00
Vekt:
0,00
Spesifikasjon:
Slitesterk og varm dunparkas i anorakk modell fra Fjällräven. Dette er jakken for deg som er mye ute i ekstrem kulde og vil være forberedt på alt. Forsterket med G-1000 på utsatte steder for å beskytte mot hundeklør o.l.
Utsolgt til høsten 2019NOK 8490

Antall
Beskrivelse

Fjällräven Polar Parka er en slitesterk og varm dunparkas i anorakkmodell for deg som er mye ut i sprengkulde. Forsterkninger i G-1000 foran, på ermene og bak gjør den til et robust og slitesterkt arbeidsplagg. Utviklet i samarbeid med rutinerte hundekjørere i Kiruna.Den halvlange åpningen har glidelås med fôret kile, en konstruksjon som gir minimalt med svake punkter og mest mulig varme over bryst og overkropp.

Materialet er smidig, slitesterk polyamid fylt med dun av høy kvalitet.

Den faste hetten er justerbar og har en avtakbar kant i syntetisk pels som beskytter mot snøføyk. Refleksbånd på hetten og ryggen for ekstra synlighet i de mørke vintermånedene.

Partiet i G-1000 har en stor fleecefôret kengurulomme med god plass til ekstra votter og andre større gjenstander. I tillegg har anorakken to vertikale og to horisontale lommer til kompass, verktøy og andre småting.

En D-ring i metall midt foran gir mulighet for sikring i hardt vær. Parkasen har snorjustering nede og solid borrelås på mansjettene.

God vidde gjør den lett å trekke over vanlige skallplagg.Jakken kommer i 2 farger; Blue/Burnt Orange og Iceblue/Black.  • Filling weight: 550 g in size M
  • Fillpower: 700 CUIN
  • Lining: 100% polyamide
  • Størrelse: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL
  • Weight: 1651 g in size M
Prisen inkluderer porto innenfor Norge og 25% mva.

(Tillegg for sending av postpakke til Svalbard.)