Linesett komplett - Konkurranse
Produktnr.:
23104
Enhet:
stk
Moms-sats:
25.00
Vekt:
1.00
Spesifikasjon:
Nytt lett konkurranse linesett i 4mm syrefast wire, med fabrikk coated plastbeskyttelse.

NOK 670

Antall
BeskrivelseNytt lett linesett fra TROLL som er laget i 4mm syrefast wire med en sertifisert bruddstyrke på ca 1100kg.
Wiren er fabrik coatet, noe som gjør at plasten sitter veldig godt fast til wiren og dermed har stor motstandsdyktighet mot skarpe hundetenner. Syrefast wire tåler saltvann uten å ruste, og levetiden på linesett og utstyr laget i slik wire vil derfor være betydelig mye lengre enn utstyr laget av rustfri stål- eller galvanisert wire.
 
Disse seksjonene er ypperlige til bruk på små spann, som konkurranse linesett på 8-spann, eller eventuelt som konkurranselinesett med tykkere wire på de bakerste seksjonene på større spann.
Komplett 8-spann med denne wiren veier kun 1390g, inklusive bakliner, nakkeliner og kroker, og er da godkjent for bruk på alle løp i Norge, også Finnmarksløpet

På et kompett linesett følger det med bakliner og nakkeliner samt kroker på disse. Linesettet leveres standard med 58mm bronsekrok i nakkelinene og 78mm Bronsekrok i baklinene.

Linesettet leveres med standard oppbygging slik at man selv kan øke eller redusere antal hunder ved å sette på eller ta av lineseksjoner.
Våre 1. seksjoner er 280 cm lange og leveres med 165 cm lange bakliner
Våre 2. seksjoner er 240 cm lange og leveres med 115 cm lange bakliner
Våre korte bakseksjoner som brukes på 2-spann er 70cm lang med 115cm bakliner,


Midtlinene på dette linesettet leveres kun i sort farge, og med gule refleks bak- og nakkeliner.Prisen inkluderer porto innenfor Norge og 25% mva.
(Tillegg for sending av postpakke til Svalbard.)

  • Linesett