TROLL CART WOLF
Produktnr.:
50201
Enhet:
Moms-sats:
25.00
Vekt:
50.00
Spesifikasjon:
Lett 4-hjuls vogn for kjøring med 2-6 hunder. Leveres med fatbike dekk for god fremkommelighet i ulendt terreng.

NOK 24990

Kampanjepris NOK 21990

Antall
BeskrivelseTROLL CART WOLF er det nyeste tilskuddet til barmarks hundekjøring fra TROLL MUSHING, og med "WOLF" har vi tatt med oss kunnskap fra TROLL CART NEIDEN vogna, og utviklet markedets beste "lett vogn" for trening med 2-6 hunder og konkurranse med 6-8 hunder.

Vogna leveres med uavhengig demping på begge forhjulene samt fatbikedekk foran og bak som avhengig av lufttrykk også vil bistå med dempe-effekt på alle 4 hjul. Hjulene til TROLL CART WOLF er bygget på solide downhill "huber" med 20mm aksling for enkel montering på vogna da hjulet festes kun med en sentrert hjulbolt.

Tektro Auriga Twin hydrauliske skivebremser med 180mm bremseskiver sørger for god bremseeffekt. Bremsene er utstyrt med egen låsefunksjon på begge håndtakene som med et enkelt håndgrep gjør det mulig å låse dem hvis man har behov for å gå fra vogna. 2 bremsekretser, en foran og en bak som gjør det mulig å pumpbremse under kjøring. 

WOLF leveres standard med 4 stk 26x4.0 dekk som sørger for god fremkommelighet i ulendt terreng, samtidig som hjulene med mye luft gir liten rullemotstand.
Hjuldimensjon 26x2,125 med lavere vekt og lavere rullemotstand for bruk under f.eks konkurranser, samt 20x4.0 som gir god fremkommelighet i ulendt terreng, litt lavere vekt og ca 7 cm lavere sparkehøyde vil kunne suppleres som tilleggsutstyr høsten 2018.

Vekt;   ca 52 kg med 26x4.0 hjulsett
Lengde:  Med 26x4" hjul 197cm / Uten hjul 150cm
Høyde:  Ca 127 cm
Bakkeklaring:  Ca 25cm til underside fotbrett
Styrehøyde:  Ca 100cm fra fotbrett til styre.
Bredde:  95cm fra ytterside hjul til ytterside hjul. 105cm med hjulbolter.
Materiale:  Stål
Bremser:  Tektro Auriga Twin hydrauliske skivebremser, med 180mm skiver.


Prisen er inklusive 25% mva.
På grunn av størrelse er frakt ikke inkludert i prisen på dette produktet, men gjelder utlevert Trondheim, Røros eller Tynset. 


NB! Med en vekt på bare 50 kg vil selv et lite spann med spreke hunder kunne trekke vogna på låste hjul. Det er derfor viktig å sikre vogna med tau eller anker hvis man skal forlate den med hundene innspent i linesettet.