TROLL PØLSA-1 kartong, 2x400g
Produktnr.:
104-1 kartong, 2x400g
Enhet:
Moms-sats:
25.00
Vekt:
1.00
Spesifikasjon:
Hermetisk våtfôr for hunder med høyt næringsbehov.
Kommer i pakker på 2x400g, og flere mengdealternativer.
Spar penger og kjøp en eller 3 kartonger.

Prisen inkluderer porto!!

NOK 690

Antall
BeskrivelseTROLL EKSTRA ENERGI er et unikt tilleggsfôr for hardtarbeidende hunder når kravene til fysisk ytelse blir ekstremt høye.

TROLL EKSTRA ENERGI har meget stor smaklighet og er basert på lettfordøyelig og hurtigopptaklig kyllingfett, kjøtt og fullkornsris. Fôret er spesialkomponert for raskest mulig å tilføre ny energi og gjennopprette blodsukkernivået til hunden underveis i aktiviteten, ved å gi flere små porsjoner under, og umiddelbart etter harde arbeidsøkter.

TROLL EKSTRA ENERGI egner seg også godt som tilleggsfôr til magre hunder, diende tisper og andre hunder med ekstra høyt energibehov i hverdagen eller i perioder. Også her er det viktig at det gis flere små porsjoner gjennom dagen, og ikke "en stor porsjon til lunsj".
Da fôret er tilsatt vitaminer og mineraler fungerer det også som fullkostfôr.

Husk at hunden ikke har evnen til å lagre/bygge reserver av energi og glukose.
Det er derfor viktig å tilleggsfôre ofte for å erstatte det som er brukt. Litt TROLL EKSTRA ENERGI blandet i vannet vil også bidra til å fylle veskebalansen. 
De fleste forsøk på å gi hunden litt ekstra før start når han forhåpentligvis allerede har fulle lager vil derimot ofte ende "i lyngen bak en busk".

Innhold; Fullkornsris, kyllingfett, svinefett, storfekjøtt, storfevom, lever fra storfe, egg, blod, vitaminer og mineraler.
Energi innhold: Ca 2.800 kcal/kg
Protein              ca 13%
Fett                   ca 20%
Karbohydrat       ca 13%
Tørrstoff innholdet er på hele 49%


Produktet leveres i forbrukerpakning med 2 pølser à 400g, eller i kartong med 8 slike forbrukerpakker med 2 x 400g pølser i hver eske.

I uåpnet forbrukerpakning har pølsene 1 års holdbarhet i romtemperatur. Når forbrukerpakningen er åpnet kan pølsene lagres i 3-4 dager i kjøleskap. 

Oppbevares tørt, mørkt og kjølig (romtemperatur eller kaldere)

Våre tips til fôring under jakt og prøver finner du her.


Prisen inkluderer 25% mva og porto i Norge.
NB! Tillegg for sending av postpakker til Svalbard.