ZERO SHORT multisele
Produktnr.:
20402
Enhet:
stk
Moms-sats:
25,00
Vekt:
0,30
Spesifikasjon:
Short er en kort sele av typen Multisele/Sporsele fra Tsjekkiske Zero DC, med de samme gode egenskapene som Zero Fastrunner. Finnes ned i små størrelser.
Alle størrelser på lager, Nye farger.

NOK 599

Antall
BeskrivelseZERO SHORT er en "kortsele" fra Tsjekkiske Zero DC med mange av de samme gode detaljene som du finner på produsentens patenterte Zero Faster nomesele, så som bred polstret bryststolpe og god klaring til armhulene.

Selen er i utganspunktet designet spesielt med tanke på fuglehunder og andre raser med spist bryst, men produseres også i små og store størrelser og egner seg like godt til alle raser med tilnærmet normal proporsjon i brystpartiet i forhold til generell størrelse.

På grunn av sin unike passform og brede bryststolpe sitter selen godt på hunden og Short selen vil i mange tilfeller derfor eliminere gnagsårproblematikken selv for de mest utsatte hunder, ved riktig tilpassing og bruk.

Zero Short er noe lengre enn de fleste andre kortseler, og man har dermed muligheten for å justere bryststolpen nedover og bakover, slik at man bedre unngår at selen trekkes opp i halsen på hunden selv om den trekker hardt.

Zero Short selen kommer i et rikt utvalg farger og fargekombinasjoner men vi har nå valgt å ta inn denne selen i Sort/orange, Sort/lysgrønn og rosa farge.
Ved ønske om andre farger kan dette bestilles. Alle seler kommer med refleks.

Zero Short kommer i 11 forskjellige størrelser.
 Prisen inkluderer porto innenfor Norge og 25% mva.

(Tillegg for sending av postpakke til Svalbard)