ASP - Terreng Sparkesykkel-Grønn
Produktnr.:
27179-Grønn
Enhet:
Moms-sats:
25.00
Vekt:
30.00
Spesifikasjon:
ASP Dirtbike med skivebremser og "Superfat dekk" for helårsbruk.
Fri frakt.

NOK 12990

Antall
Beskrivelse

ASPs dirtbike er konstruert for, og brukes i all hovedsak som utleiesykler for "downhill" trilleturer i alpene.

På grunn av de store dekkene og hydrauliske skivebremser egner sykkelen seg også for de som ønsker å trene hund, og kan brukes hele året i store deler av landet.
Det er viktig å påpeke at produsenten, for å få en mest mulig solid ramme har satt et tverrstag/overrør fra like under styret og ned til bakre del av fotbrettet, som gjør at man har en fot på hver side av stangen når man ikke sparker.

På grunn av dette tverrstaget og sykkelens vekt er denne best egnet for flere hunder med stor trekk kraft slik at du som kjører i all hovedsak skal stå på og bremse ekvipasjen.

Før sommeren 2019 er produsenten blitt overtalt til å øke styrehøyden på denne sykkelen med ca 13 cm slik at styrehøyde fra fotbrettet øker fra 78cm til ca 91 cm. Dette gjør sykkelen mere egnet også for høyere brukere.
Ettersom vi ikke enda har satt sykkelen må vi ta nooen forbehold på tekniske spesifikasjoner men de er lovet å være uforandret ut over høyde.

* Bengal Hydrauliske Bremser med 160mm Skiver.
* 20 x 7 x 8 dekk foran og bak
* Antisklibelegg på fotbrettet
* vekt ca 24kg

Årets sykler kommer mest trolig i grønn farge, og ikke sølv som på bildet.
NB1 Forventet til lager ca 1 juni.
NB2 Vi har bestilt et begrenset antall sykler og på grunn av minimums bestillingsvolum og lang leveringstid får vi trolig ikke inn flere enn denen første leveringen før til neste år, så når det er tomt så er dte tomt.

Prisen inkluderer 25% mva og porto i Norge.
NB! Tillegg for sending av postpakker til Svalbard.