Selolje 300ml
Produktnr.:
126
Enhet:
stk
Moms-sats:
25,00
Vekt:
0,35
Spesifikasjon:

Selolje for dyr fra Norwegian Fish Oil®
Rik på Omega-3 og Omega-6 med EPA, DHA og DPA.

Godt for hjerte, årer, vener, blodkar, ledd, muskler, hud og pels.

NB!! Selolje fra Norwegian Fish Oil® er som en av meget få seloljer på markedet renset for dioksiner og PCB

NOK 229

Antall
BeskrivelseNorwegianFish Oil® Selolje er ren og naturlig selolje utviklet av førsteklasses råvarerfra sel. Selolje har et unikt innhold av Omega-3 (EPA, DHA og DPA), Omega-6,Omega-7 og Omega-9.

EPA,DHA og DPA er godt for hjerte, årer , vener, blodkar, ledd, hud og pels. DPAer særskilt godt for ledd og muskler .

Erfaringog forskning viser at de som bruker selolje som daglig tilskudd, har mindretypiske livsstilssykdommer som slitasje i ledd og muskle r , samt at hjertet,sirkulasjonen og huden får riktig næring. Selolje er en optima l kombinasjon avviktige fettsyrer som kroppen ikke produserer selv. Selolje smører ledden e ogforebygger mot skader under harde belastninger.

Selolje inneholder :

- Omega 3  (18/12) Godt for hjerte og kar

- EPA

- DHA

- DPA

- Omega 6


Definering av virkeområder på NFO Selolje:

Seleolje er en naturlig kilde av Omega-3. Seloljeinneholder 3 typer Omega-3 (EPA,DHA og DPA). EPA er positivt for dyrets hjerte og kretsløp. DHA er godt for dyrets nervesystem og hjerne. DPA er den tredje fettsyren man kun finner i seloje og lakseolje. Denne er gunstig for ledd, muskler, brusk og for å smøre leddkapselen. Selolje kan motvirke slitasje i leddene. Selolje har gode egenskaper for å styrke hjerte, krettsløp og som kilde for å øke energien og utholdenheten til dyret. Selolje inneholder fettsyrene Omega-7 som er gunstig ved svekkelser i slimhinnene i både tarm og hud. Selolje er gunstig ved problemer med hud og som pelsernæring for å motvirke tørrhet i underhud og ved røyting.

Flaske med 300ml.

Les mer om Selolje her.

Prisen inkluderer 25% mva og porto i Norge

NB! Ved sending av pakkepost til Svalbard tilkommer et portotillegg