Selolje - 1 liter
Produktnr.:
130
Enhet:
stk
Moms-sats:
25.00
Vekt:
1.00
Spesifikasjon:
Rafinert selolje for dyr fra Norwegian Fish Oil®.
Rik på Omega-3 og Omega-6 med EPA, DHA og DPA.

Godt for hjerte, årer, vener, blodkar, ledd, muskler, hud og pels.

NB!! Selolje fra Norwegian Fish Oil® er som en av meget få seloljer på markedet renset for dioksiner og PCB

NOK 679

Antall
Beskrivelse
 

NorwegianFish Oil® Selolje er ren og naturlig selolje utviklet av førsteklasses råvarerfra sel. Selolje har et unikt innhold av Omega-3 (EPA, DHA og DPA), Omega-6,Omega-7 og Omega-9.

EPA,DHA og DPA er godt for hjerte, årer , vener, blodkar, ledd, hud og pels. DPAer særskilt godt for ledd og muskler .

Erfaring og forskning viser at de som bruker selolje som daglig tilskudd, har mindre typiske livsstilssykdommer som slitasje i ledd og muskler , samt at hjertet, sirkulasjonen og huden får riktig næring. Selolje er en optimal kombinasjon av viktige fettsyrer som kroppen ikke produserer selv. Selolje smører leddene og forebygger mot skader under harde belastninger.

Selolje inneholder :

- Omega 3  (18/12) Godt for hjerte og kar

- EPA

- DHA

- DPA

- Omega 6


Definering av virkeområder på NFO Selolje:

Seleolje er en naturlig kilde av Omega-3. Seloljeinneholder 3 typer Omega-3 (EPA,DHA og DPA). EPA er positivt for dyrets hjerte og kretsløp. DHA er godt for dyrets nervesystem og hjerne. DPA er den tredje fettsyren man kun finner i seloje og lakseolje. Denne er gunstig for ledd, muskler, brusk og for å smøre leddkapselen. Selolje kan motvirke slitasje i leddene. Selolje har gode egenskaper for å styrke hjerte, krettsløp og som kilde for å øke energien og utholdenheten til dyret. Selolje inneholder fettsyrene Omega-7 som er gunstig ved svekkelser i slimhinnene i både tarm og hud. Selolje er gunstig ved problemer med hud og som pelsernæring for å motvirke tørrhet i underhud og ved røyting.

Les mer om Selolje her.

Prisen inkluderer 25% mva og porto i Norge

NB! Ved sending av pakkepost til Svalbard tilkommer et portotillegg