fbpx

COVID19 og forsinkelser

Vi i TROLL begynner nå å oppleve flere problemer på grunn av Covid-19 pandemien.
Hardest rammet er vi på grunn av et stort utbrudd i Estland hvor vi syr og produserer mye av utstyret vårt.
Selv om ingen fra fabrikken har fått påvist Corona er nesten 80% av de ansatte hjemme i karantene for tiden på grunn av mulige nærkontakter. Dette forsinker dessverre både produksjon og levering av seler, dekken, heldekken, snørekjørestrikk m.m.

På sparkesykkel har vi allerede fått varsel om at blant andre KOSTKA sliter med å skaffe noen komponenter for å produsere, og at det de får tak i har økt betydelig i pris. Dette medfører da dessverre begrenset tilgang på sykler, men også økte priser på de vi får tak i. Det samme gjelder for Gravity Free som inntil videre har komponenter til å produsere med, men som allerede har økt prisene.
På vår egen TrollBike har vi fått på plass alt av deler for å produsere, men selve produksjonen er dessverre forsinket, og vi håper å ha sykler i Norge fra medio Juni.

Når det gjelder sledebelegg er FCP fabrikken som er vår hovedleverandør stengt i påvente av bedre tider og mindre smitte i USA. Vi håper selvsagt at den skal være oppe og gå igjen i godt tid før neste vinter, men er det en ting vi har lært det siste året så er det jo at ingen ting er forutsigbart og at man til syvende og sist bare må vente og se.