Alle priser er oppgitt i norske kroner inkl. mva. (Mva fri levering til Svalbard mulig på forespørsel).
Porto innen Norge er på de fleste produkter inkludert i prisen (tillegg for pakkesending til Svalbard i henhold til postens gebyrer).

Produkter hvor frakt ikke er inkludert er tydelig merket med dette i den detaljerte produktbeskrivelsen. Les mer om dette under avsnittet om frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene når vi ønsker. I hovedsak vil dette gjelde tilbudsvarer. Varer som ikke kan leveres til bestilt pris vil ikke sendes ut til kunde uten at ny pris er avtalt.

BETALING – Visa/MasterCard
Ved kortbetaling reserveres beløpet på kundens konto, men trekkes ikke før varene sendes fra oss. Dette gjør at kunden slipper å betale for varer som evt. ikke er blitt sendt.
Vår betalingsløsning er testet og godkjent av Nets (BBS) og er dermed en sikker betalingsløsning som Nets garanterer for. Det tilkommer ikke noe ekstra gebyr i nettbutikken for denne typen betaling/forsendelse.
(Denne betalingsmåten er mulig for alle kunder)

BETALING – Postoppkrav
Betaling med postoppkrav gjøres ved å krysse av for «Postoppkrav» under «Betalingsmåte». Postens gjeldende oppkravsgebyr blir da automatisk lagt til i prisen. (Denne betalingsmåten er mulig for alle kunder, men kun i Norge).

BETALING – Kunde med Fakturaavtale
Betaling mot faktura kan kun velges av de som i tillegg til kundenummeret i nettbutiken også innehar et 5 siffret kundenummer samt en avtale om fakturering av fôr og utstyr. Avtale om fakturering for nye kunder må være avtalt før mottak/utsendelse av ordre og gis normalt ikke til privatpersoner. Ordrer som feilaktig er bestilt med dette alternativet uten at en slik avtale forekommer vil automatisk bli slettet med mail til kunden om at dette skjer.