Selv om TROLL ofte forbindes med langdistanse hundekjøring har vi i mange år vært involvert både innen Sprint og Nordisk Stil. Noen av Norges fremste, og med det verdens fremste, utøvere har brukt TROLL, og det er i Sprint og Nordisk stil at TROLL virkelig har vært en bidragsyter i jakten på internasjonale medaljer.

TROLL og Marianne Krakk, som vår første utøver innen nordisk stil, innledet et samarbeid allerede mens at Marianne var Junior. Selv om Marianne har gitt seg har vi også de siste årene hatt et slagferdig team, selv om antallet utøvere ikke har vært så mange. For TROLL har det tydelig vist seg at Kvalitet er viktigere enn kvantitet også innen trekkhund.

Teamet:

LENA BOYSEN HILLESTAD

LENA BOYSEN HILLESTAD

Lena er den idrettsutøveren fra Norge som ifølge kjente statistikker har tatt flest VM titler, uansett idrettsgren og det sier sitt når man tenker på hvilke idrettsutøvere som er oppfostret i Norge. Premieskapet er fullt av VM, EM og NM gull og NM seirene har også ført til flere Kongepokaler. Til tross for dette er Lena fortsatt like sulten på nye seiere, og går igang med hver nye sesong med dødsforakt og full tenning uansett om det er barmarkssesong eller vintersesong. Lena har fôret med TROLL de siste 3-4 sesongene og har i denne perioden holdt seiersviljen og hyppigheten ved like.

TEAM CRAZYFUN

TEAM CRAZYFUN

I tillegg er pappa Thomas Vedeler, og småsøsknene Linn og Sara Vedeler og Oda Amundrud også innvolvert både som treninsghjelp og som løpskjørere når anledningen byr seg. Alexandra er på Sprint landslaget men kommer til å studere i USA slik at det blir lite kjøring på norsk jord denne vinteren. Anna Kristine er tatt ut på Nordisk landslaget, etter at hun i fjor valgte å satse på Nordisk stil. Team CrazyFun har sin unge alder til tross allerede rukket å sikre seg både internasjonale og nasjonale mesterskapsmedaljer, og vi i TROLL regner med å finne igjen navnene i toppen av resultatlistene både til denne vinteren og i mange år fremover.

Thea Bjørnbakken

Thea Bjørnbakken

Thea er en av de utøverne vi har stor tro på fremmover. Med stor interesse, ståpåvilje og engasjement for sprint og nordisk har hun til tross for sin unge alder allerede gjort seg bemerket både på resultatlister og på ledelse/organisasjon. Under barmarksVM i Italia i 2013 noterte hun seg for en 4 plass i sparksykkel for junior, og en 7 plass i snøreløping!!

Elin Björk

Elin Björk

Elin har vokst opp med sledehunder og er nå en av de fremste innen sin klasse i sprint og barmarkskjøring i Sverige. I klassen 6-spann vant hun VM gull i Tyskland i 2015. Les mere om Elin på hennes egen hjemmeside/blogg her.